Proč koupelnovou předložku právě od firmy GRUND?

Když si vybíráte koupelnovou předložku, zajímá vás obvykle především vzhled - aby se vám hodila do koupelny, k posteli, u mandal klidně i na zeď. Dále se určitě zajímáte o rozměr, tvar, materiál, bezpečí a cenu. Níže najdete odpovědi na některé své otázky a pár tipů.

 

O vzhledu a barvách se pobavíme jindy, dnes začneme materiály, a že jich máme!

 

O materiálech obecně

Ať už se bavíme o naší nejlepší přízi do koupelny, tj. měkkém polyakrylu, nebo o jemném polyesteru, případně o našich bavlněných předložkách (polypropylen zatím vynecháme), bavíme se o přízích, které si částečně sami vyrábíme (polyakryl), a které používáme v naší výrobě v podkrkonoší. Co mají společného?

  • jsou Hřejivě hebké - protože jsou z jemných a praktických materiálů
  • jsou Rychleschnoucí - jsou suché raz dva po použití i praní
  • tvoří Výjimečné designy - které navrhovali přední světoví návrháři pro náročné zákazníky po celém světě
  • jsou většinou Protiskluzové - většina předložek kromě příze obsahuje na spodní straně i bezpečnou protiskluzovou vrstvu - až na několik oboustranných bavlněných předložek
  • jsou Komplexně certifikované - certifikace ÖKO-TEX odráží splnění nejnáročnějších norem
  • jsou Snadnou údržovatelné - stačí jen vyprat, na 40° bez aviváže, tak často, jak je potřeba
  • jsou s Nejlepší zárukou na trhu - naše příze známe, a tak na předložky nabízíme záruku 5 let

Předložky s protiskluzem

 

Umělá vlna (aneb Polyacryl SuperSoft)

Maximálně univerzální materiál. Měkký a hřejivý, nejrychleji schne. Vydrží velmi dlouho stejně krásný a nesešlapává se. Jemná akrylová příze, která dobře saje vodu, je přirozeně antibakteriální a protiplísňová. Přízi si sami předeme a barvíme, v ohromující paletě odstínů.

Vhodné pro: celý byt, ale je perfektní i pro hodně vlhké koupelny.

Naše tipy:

 

Jemná umělá vlna (aneb Polyacryl UltraSoft)

Je jemnější než SuperSoft, příjemnější na omak, ale trošku déle schne. Předložka vydrží velmi dlouho krásná a barevná. Stejně jako Supersoft, i tuto přízi si sami vyrábíme už od roku 1990.

Vhodné pro: celý byt, ale je perfektní pro koupelny.

Naše tipy:

 

Umělá bavlna (aneb Polyester)

Sametově hebký materiál. Novinka v našem portfoliu. Ultra jemné polyesterové vlákno, na dotek připomíná samet nebo hedvábí. Plastické vzory, které vyrábíme jako jediní na světě, dál znásobující pocit hebkosti. Saje vlhkost a dobře schne.

Vhodné pro: celý dům

Naše tipy:

 

Pravá bavlna, klasická i organická

Velmi příjemný a měkký materiál, navíc v případě organické bavlny i šetrný k životnímu prostředí. Organická bavlna je k přírodě mnohem šetrnější než klasická bavlna. Při jejím pěstování se nepoužívají žádné chemické přípravky, květy jsou citlivě sbírány ručně. Neschne tak rychle jako nová inovativní vlákna, ale vnese do vašeho domova kus přírody.

Vhodné pro: celý dům

Naše tipy:

 

Klasický polypropylen

A pro lidi, kteří by rádi něco šik, ale levného, můžeme nabídnout polypropylenové předložky Waymore. Jsou měkké tak akorát, barvy jsou příjemné a cenově se jedná o ty nejlevnější předložky na našem eshopu.

Vhodné pro: do koupelny

 

Naše tipy:

 

 



Koupelnové předložky GRUND - Rozdíl, který cítíte a cítíte se díky němu dobře.